החלטה
התנגדות לתביעה לסכום קצוב, בתיק הוצל"פ עכו מספר 08-07801-11-6 שהוגשה בידי המבקש נגד המשיבה בשל סכום של 15,178 ₪.
טענות המבקש בהתנגדות :
המבקש טוען, כי עד יולי 2010 החזיק בשלושה פלפונים עם קו של המשיבה אשר היו בבעלותו.
במהלך חודש יולי 2010, הציע לו סוכן של חברת אורנג' תנאים טובים בהרבה מאלה שהציעה לו המשיבה, על כן המבקש ביקש לוותר על שרותי המשיבה, וביודעו כי עליו להחזיר את המכשירים שברשותו למשיבה ולשלם לה את יתרת החוב בגין השימוש בטלפונים בחודש האחרון.
עת המבקש ביקש לנתק את הקווים ממכשירי הפלפון ולהשיבם למשיבה, המשיבה דרשה בכפוף לניתוק הקווים את הסך של 15,000 ₪ בגין קנסות או עמלות יציאה ובגין ציוד.
בנוסף המבקש ביקש להחזיר את המכשירים שברשותו למשיבה בכפוף לקיזוז שוויים מיתרת החוב, סירבה המשיבה לבקשת המבקש, וטענה כי עליו לשלם את חובו האמור לעיל.
המבקש טוען, כי מעולם לא חתם על הסכם עם המשיבה, לפיו במקרה של ניתוק הקו או מעבר לחברה מתחרה יהיה עליו לשלם עמלות יציאה בסך של 11,500 ₪ בגין שולשה מכשירים.
המשיבה לא צרפה לכתב התביעה כל מסמך או הסכם המעיד על קנסות יציאה או עמלות יציאה , ואף סרבה להמציא למבקש העתק מההסכם הנטען והמוכחש.
עמלות היציאה הנדרשות מהמבקש לטענתו, מופרזות, חסרות הגיון וכל מטרתן להשאיר את הלקוח שבוי בידי המשיבה, שכן לקוח מן השורה איננו יכול לעמוד בהן.
לאור האמור המבקש מבקש ליתן לו רשות להתגונן.
תגובה :
אני מורה להעביר העתק הבקשה על נספחיה למשיב או ב"כ . המשיב ימסור תגובה לבקשות המבקש תוך 10 ימים מקבלתו, כשהתגובה לא תעלה על שני עמודים.
בהעדר :
ההחלטה ניתנה בהעדר להעביר העתקה לצדדים.
ניתנה היום, כ"ה סיון תשע"א, 27 יוני 2011, בהעדר הצדדים.